bewindvoering

Budgetcoaching

Wat is budgetcoaching?

Met budgetcoaching begeleiden wij u in uw financiële situatie. Deze begeleiding vindt bij u thuis plaats.
Budgetcoaching is een goede stap in de richting van het zelfstandig beheren van uw financiën. Het is bedoeld om u te leren rond te komen met uw inkomen. IVB leert u kennis en vaardigheden aan zodat u inzicht krijgt en houdt in uw eigen portemonnee. Het is afhankelijk van uw persoonlijke situatie hoeveel gesprekken hiervoor nodig zijn. 

Voor aanmelding is een intakegesprek noodzakelijk. Tijdens dit gesprek, dat bij u thuis plaatsvindt, wordt de problematiek in kaart gebracht en uw financiële situatie geïnventariseerd. Aan de hand van een aanvraagformulier wordt een overeenkomst opgesteld en ondertekend. 

PGB
IVB richt zich ook op mensen die gebruikmaken van het PGB en extra ondersteuning wensen, specifiek gericht op begeleiding in hun financiële situatie. 

Kosten

Eerste adviesgesprek : kosteloos
Intakegesprek : 325,00 maximaal
Uurtarief : 60,00  

Deze tarieven zijn inclusief 21% BTW. IVB biedt u de mogelijkheid het intaketarief in termijnen te voldoen. In sommige gevallen is het mogelijk om voor de kosten van de budgetcoaching een vergoeding te krijgen, die wordt betaald uit de bijzondere bijstand. Of deze bijzondere bijstand wordt toegekend, is echter wel afhankelijk van de hoogte van uw inkomen. Wij kunnen u helpen bij de aanvraag hiervan. 

Voor overige diensten die niet onder de standaardtaken vallen, is het uurtarief € 60,-. Als er sprake is van bijkomende werkzaamheden zullen wij u hierover van tevoren inlichten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.Telefonisch spreekuur op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 9 - 11 uur.

Donderdags gesloten.


Telefoon 035-622 46 14

Mobiel 06-28 24 38 24 

Email ingrid@ivbbewindvoering.nl